25.11.07

Traigo nuevas de Jerusalem...Rock'n'roll...

Ieeeee...... Tres cosas hay en la vida!!!

Buenas.....Traigo nuevas de jerusalem... i del segon disc!!!

Primer de tot m'agradaria donar les gràcies a tota la gent que ens segueix i ens dóna força i suport per a seguir treballant, ja que part de la responsabilitat de que Celtibeers torne a l'estudi de gravació es de tots vosaltres.

Traure un disc no es una cosa fàcil, i ja que recordar que el nostre primer treball va eixir en febrer'07, i el fet d'estar gravant un segon projecte al novembre del mateix any suposa un gran esforç per al grup. Però, parlant clar, es la mateixa força i el mateix suport de la gent, el que ens impulsa i ens ajuda a superar-nos i a seguir treballant. Y ahora sin mas peloteos......vos comente com està anant la gravació.

Durant aquest primer mes, hem estat gravant el que serà l'introducció del disc i les bases orquestrals del tema "Lo que no se ve". Anem per parts... el tema "Lo que no se ve" es la cançó amb la que el grup va debutar en juny del 2006 al conservatori acompanyat per una orquestra de corda (el video està en el youtube). La veritat és que "nos hemos quitao la espinita" ja que aquest tema era del primer disc però per motius de"money" no la vam poder incloure.

En quant a l'introducció del disc comentar que es intrumental, que dura 2 min i que es titula "Metal Cambra". Comentar que hi han gravades 100 pistes i encara falten instruments...

Tal i com va dir un dels violinistes que va vindre a gravar..."DIOOOSSSS.....ESTAS LOCOOO"......pos si, la veritat es que si. En "Metal Cambra" hi ha una orquestra de 12 violins primers, 10 segons, 8 violes, 8 cellos i 6 contrabaixos; també una coral 6 sopranos, 6 contralts, 9 tenors i 6 baixos; seguimos.....un total de 9 gaites diferents, entre asturianes, galeges i una irlandesa; whistles, una viola de roda i un bouzuki, a més de 15 instruments de percussió i diferents efectes sonors...................siiiiii, ya lo sée........Estic com un cristo!!!! ( s'ha de afegir que molts dels instruments originals estàn doblats per a augmentar la sonoritat final de l'obra).

En fin....que com encara no tenia mals de cap, ara en tinc UN de tamaño familiar...

Esperem que estiga prompte acabat.... un abraç molt gran!!!

Sempre celta
FERRAN